Бомбу поштою в США надіслали ще одній представниці Демократичної партії

09:45, 25.10.2018
Конгресвумен Максін Уотерс також були адресовані два пакети, зовні схожі на ті, які були відправлені іншим представникам Демократичної партії США.
 
Це підтвердили в ФБР, пише CNN.
 
"На додаток до п'яти пакетів, згаданих в нашій попередній заяві, ми тепер підтвердили два додаткових пакета, обидва адресовані представниці Максін Уотерс, які схожі за зовнішнім виглядом", - заявили в ФБР.
 
Окремий пакет, адресований Уотерс, був попередньо перехоплений в сортувальному відділі пошти Конгресу за межами Вашингтона.
 
Пізніше в середу представниця Бюро алкоголю, тютюну і вибухових речовин Джинджер Колбрун сказала, що другий пакет, адресований Уотерс, був знайдений на пошті в Лос-Анджелесі.
 
За її словами, пакет відповідає опису тих, які були відправлені CNN і іншим представникам Демократичної партії.
 
Як повідомляла "УМ", в середу 24 жовтня бомби були надіслані поштою представникам Демократичної партії екс-президенту США Бараку Обамі та колишньому держсекретарю Гіларі Клінтон. Також пакунок з вибухівкою надіслали в офіс CNN на ім’я колишнього очільника ЦРУ Джона Бреннана.
 
Раніше повідомлялося, що поліція США розслідує спробу замаху на життя відомого фінансиста, засновника фонду "Відкрите суспільство" Джорджа Сороса. Вибуховий пристрій виявили в понеділок у поштовій скриньці біля будинку мільярдера у місті Бедфорд поблизу Нью-Йорка.