Масове вбивство в Керчі: на фото і відео з Росляковим знайшли нестиковки

14:32, 21.10.2018
Масове вбивство в Керчі: на фото і відео з Росляковим знайшли нестиковки

Момент вибуху в політехнічному коледжі в окупованій Керчі і Владислава Рослякова, який влаштував стрілянину по людях, зафіксували камери спостереження

На фото і відео з місця масового убивства в окупованій Керчі є дивні нюанси.
 
Так, уважних блогерів здивувало, як після вбивства 21 людини і поранення ще 60 людей Владислав Росляков зміг залишитися в бездоганно чистих футболці і берцях.
 
Окрім того, на тілі мертвого Рослякова помітили ножові поранення.
 
Момент вибуху в політехнічному коледжі в окупованій Керчі і Владислава Рослякова, який влаштував стрілянину по людях, зафіксували камери спостереження.
 
Відео з камер оприлюднив телеканал "Росія-1" у програмі "Вєсті-Крим".
 
На відео з грифом 18+ видно, як Росляков із рюкзаком і сумкою заходить до приміщення коледжу через чорний вхід, де немає вахтера і металошукачів.
 
При цьому він одягнений у футболку з написом "Ненависть", а не переодягається в коледжі, як повідомлялося раніше. 
 
Поверх футболки надіта куртка.
 
Росляков піднімається на другий поверх і вітається з якоюсь людиною.
 

На наступних кадрах Владислав уже без сумки, відкриває рюкзак. Журналіст "Вєстєй-Крим" припускає, що він приводить у дію вибуховий пристрій.
 
Потім Росляков спускається в хол на першому поверсі біля турнікету, сідає на лавку і дивиться на телефон.
 
Перед перервою він заходить до буфету і виходить з нього без рюкзака, коли в коридорі з'являються люди.
 
Росляков знімає куртку і залишається в футболці з написом "Ненависть", при ньому немає ані сумки, ані рюкзака, ані зброї.
 
Він піднімається на другий поверх, в цей момент на першому поверсі відбувається вибух.
 
На відео видно людей, які розбігаються з будівлі, деякі з них поранені.
 
Далі на відео показаний Росляков, який іде назустріч викладачеві по коридору. На наступному кадрі жінка вже лежить на підлозі, а Росляков відкидає відстріляну гільзу.
 
Потім він іде по коридору і кілька разів стріляє в учня, який іде назустріч.
 
На відео також видно, як Росляков стріляє у вогнегасник у коридорі і монітори в комп'ютерному класі.
 
Момент самогубства Рослякова на оприлюднених кадрах не зафіксовано.
 
Також сдід зазначити, що на фотографіях убитого Владислава Рослякова знайшли ряд дивних нюансів.
 
 
"Черевички, як з магазину просто. Море крові, а він літає. Ні краплі, ні порошинки від вибуху. З корпусу в корпус, не торкаючись підлоги. Гаразд, ясно все", - пише RoksolanaToday&Крим в Twitter.
 
Окрім того, відзначається, що футболка Рослякова також залишилася абсолютно чистою, незважаючи на дим, гар і кров навколо.
 
 
"Власноруч убивши 21 людину, поранивши 60, хлопець в абсолютно чистій футболці "Ненависть" гуляє перед камерами. ... Це або фальшивка (фото-відео) 100%, або пацана використовували в темну або ще як. Ясно, чия робота. А ось кого призначать відповідати за їхній злочин", - підкреслила блогерка.
 
Крім того, сходи, по яких спускався передбачуваний вбивця, разюче відрізняються від тих, що знаходяться в самому коледжі. 
 
 
На цьому знімку підліток спускається без сумки з патронами, хоча для розстрілу та перезарядження вони повинні були стати в нагоді.
 
"На шиї та щоці сліди - тикали дулом зброї якоїсь. Два ножових в боці. Потім на інших фото зафарбували. Це жертва - така ж точно, як загиблі діти", - вказує блогер.
 
 
Нагадаємо, 17 жовтня в коледжі окупованої Керчі сталося масове вбивство. Внаслідок вибуху і стрілянини, яку влаштував Владислав Росляков, загинула 21 людина.
 
Раніше повідомлялося, що до масового вбивства в Керчі Росляков готувався 2 роки.