Москва помстилася за гімн України звинуваченнями в ПАРЄ

15:12, 13.10.2018
Москва помстилася за гімн України звинуваченнями в ПАРЄ

Українські депутати влаштували вдалий тролінг для російської пропагандистки з каналу "Росія-1" Ольги Скабеєвої

Українських депутатів, які зірвали роботу пропагандистів Росії співом гімну України, в ПАРЄ звинуватили в порушенні правил Асамблеї.
 
Про це йдеться в матеріалі "Європейської правди".
 
"Здавалося, що в цій історії поставлено крапку. Але в п’ятницю на засіданні Бюро група високопосадовців асамблеї звинуватили українців у тому, що вони... порушили правила асамблеї, бо "співали бойову пісню"!" - пише видання.
 
Звинувачення були відбиті, та цей випадок став "наочною ілюстрацію доступу Кремля до політичної еліти Європи, а також готовності останньої вірити навіть очевидним фейкам", йдеться в матеріалі.
 
Як повідомляла "УМ", під час роботи ПАРЄ українська делегація домоглася того, щоб делегація Росії не могла повноцінно працювати як мінімум до січня, а в кулуарах депутати виконали гімн України, зірвавши роботу російських пропагандистів.
 
Так, українські депутати влаштували вдалий тролінг для російської пропагандистки з каналу "Росія-1" Ольги Скабеєвої - парламентарі, відмовляючись відповідати на її питання, заспівали гімн України в приміщенні ПАРЄ та відповідно в прямому ефірі російського ТБ.