Павло Стоянський загинув на фронті поблизу Золотого

14:27, 12.10.2018
Павло Стоянський загинув на фронті поблизу Золотого

Павло Стоянський загинув під час обстрілу в Золотому на Луганщині (фото: 14 окрема механізована бригада, прес-служба / Facebook)

29-річний боєць 14-ї бригади із Маріуполя Павло Стоянський отримав смертельне кульове поранення біля хутору Вільний, що на околицях населеного пункту Золоте-4.

Про загибель пробратима повідомляє прес-служба 14-ї ОМБр.

"На фронті від ворожої кулі загинув старший солдат Павло Стоянський... Йому вже ніколи не буде 30, він назавжди залишиться 29-річним...", - пишуть віськові.

Командування та особовий склад військової частини висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого.

Як повідомляє "Новинарня", Павло Стоянський народився 3 лютого 1989 року, жив у Маріуполі.

Про місце загибелі військового стає зрозуміло зі слів речниці прес-центру ООС Вікторії Данильчук, яка на брифінгу зазначила, що внаслідок обстрілів 10 жовтня загинули українські військові на підступах до Авдіївки та в районі нещодавно звільненого хутору Вільний, що на околицях населеного пункту Золоте-4 га Луганщині.

Нагадаємо, 10 жовтня загинуло четверо українських військових, Роман Магас та Сергій Дронов загинули внаслідок спрацювання вибухового присторою на Приморському напрямку, а 19-річна Олеся Бакланова померла від кульового поранення на позиціях так званої "Шахта "Бутівка" поблизу Авдіївки.

Як повідомляла "УМ", у вересні стало відомо, що українські військові звільнили ще одну частину селища Золоте в Попаснянському районі. Село перейшло під контроль українських військових та втратило статус "сірої зони".