Олександр Горган у Вишгороді зізнався про бажання інтиму з молодою заступницею (відео)

18:15, 12.09.2018

Голова Київської ОДА Олександр Горган зізнався у бажанні інтиму із на десять років молодшою колишньою вишгородською заступницею Мариною Мельник.

Неочікуване зізнання він зробив під час святкування Дня міста у Вишгороді 8 вересня.

"Ви знаєте, я півтора року працював у Вишгороді головою райдержадміністрації і останні півроку у мене була молода і дуже красива заступниця і, ви знаєте, якби мене не перевели у Київ - це б закінчилося інтимом і подружньою зрадою...", - заявив зі сцени Олександр Горган.

"...Але, Слава Богу, мене повищили (підвищили. - ред.) і я пішов працювати губернатором, а ця красива дівчина залишилася у Вишгороді у моїх нездійснених мріях...", - продовжив він.

Після цього колишній голова Вишгородської РДА вручив Марині Мельник почесну грамоту та наголосив, що вона "дуже потужно працює".

"Я вручаю грамоту обласної адміністрації найкрасивішій дівчині Вишгородщини ... Марина Гурамівна, будь ласка, я Вас вітаю", - завершив свій виступ Олександр Горган.



Відповідно до даних, опублікованих у декларації Олександра Горгана, він перебуває у шлюбі із Іриною Лялькою, вони виховують трьох дітей.

Марина Мельник, яка наразі продовжує обіймати посаду заступниці голови Вишгородської РДА, перебуває у шлюбі із Андрієм Мельником, вони виховують сина.

Зі сторінки у Facebook Марини Мельник стає зрозуміло, що Олександр Горган дарує подарунки колишній заступниці, яка дякує йому за це.



Наразі серед заступників Олександра Горгана лише чоловіки.

Як повідомляла "УМ", Олександра Горгана вимагали притягнути до відповідальності за бійку депутатів в Київській обласній раді.