Морпіх Максим Авдієнко загинув поблизу села Водяне під час обстрілу окупантів

14:04, 06.09.2018
Морпіх Максим Авдієнко загинув поблизу села Водяне під час обстрілу окупантів

Максим Авдієнко пішов на фронт 18-річним юнаком

20-річний старший матрос 36-ї бригади морської піхоти Максим Авдієнко "Білорус" отримав смертельні поранення під час обстрілу із протитанкових гранатометів та мінометів позицій 36-ї бригади біля Водяного неподалік Маріуполя.

Про це повідомляє 36-та окрема бригада морської піхоти.

"Вчора, близько 18.40 під час чергового провокаційного обстрілу противником позицій наших захисників, від уламків ворожих снарядів, загинув наш побратим старший матрос Авдієнко Максим Олександрович. Юна світла душа відлетіла у вись.... ", - ідеться в повідомленніі на Facebook-сторінці бригади.

Максим Авдієнко - уродженець Чернігівської області.

"Максим Олександрович народився 29 січня 1998 року у с.Гірськ, Щорського району, Чернігівській області. У 2013 році закінчив 9 класів Гірської середньої школи, та вступив до Щорського вищого професійного училища лісового господарства, яке закінчив у 2016 році за спеціальністю "озеленювач, лісник, єгер", - розповідають про загиблого на фронті військового у Чернігівському обласному військовому комісаріаті.

На службу до армії Максим Авдієнко вступив у 2016 році.

"Після навчального центру проходив військову службу в зенітно-артилерійському підрозділі 36-ї окремої бригади морської піхоти на посаді номера обслуги зенітно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки", - додають у місцевому військоматі.

У соцмережах знайомі Максима Авдієнка висловлюють слова скорботи з приводу його загибелі та звертаються до нього на позивний "Білорус".

Користувачка із ніком Larysa Mala додає, що хлопець нещодавно одружився.

Про дату та місце поховання загиблого на фронті армійця наразі не повідомляється.

Як повідомляла "УМ", морпіх Едуард Федоров загинув поблизу Маріуполя.