У Черкасах побили депутата міськради Павла Карася та вкрали 200 тисяч гривень і два позашляховика

17:02, 29.08.2018
У Черкасах побили депутата міськради Павла Карася та вкрали 200 тисяч гривень і два позашляховика

Павло Карась постраждав від рук зловмисників у власному домі

У Черкасах в ніч на 29 серпня п’ятеро невідомих в масках та зі зброєю в руках напали на домоволодіння директора КП “Черкаситеплокомуненерго”, депутата Черкаської міської ради Павла Карася, який проживає у приміському селі Геронимівці.

Йому погрожували зброєю, сильно побили і забрали із помешкання депутата 200 тисяч гривень та два автомобілі – «Мітцубісі Лансер» та «Ніссан XTRAIL.

Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, п'ятеро молодиків у масках вдерлися до помешкання Павла Карася, завдали йому тілесних ушкоджень, відібрали транспортні засоби і застерегли від "правильної" позиції».

Збройний напад на Павла Карася, переконаний Анатолій Бондаренко, здійснено через його принципову позицію як у міській раді, так на своїй посаді щодо висвітлення інформації про розкрадання бюджетних коштів і тіньових схем, які останні роки панували на стратегічному підприємстві.

«Знову закликаю правоохоронні органи належним чином виконувати свою роботу. Вони вкотре продемонстрували свою відстороненість від кримінальних загроз. Вбивство Бінусова, Гури, напад на Стадника... І до цього часу жодних результатів щодо розлідування цих справ .Cкільки ще потрібно вбивств, нападів, щоб правоохоронці стали на сторону закону?», – обурюється міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Між тим, як повідомляє прес-служба черкаської обласної поліції, на території Черкащини введено оперативний план «Перехват», а за фактом нападу на депутата міської ради відкрито кримінальні провадження за статями 187, 289 та 262 Кримінального кодексу України – розбій та незаконне заволодіння транспортними засобами.

Наразі проводяться заходи щодо встановлення осіб нападників та їх затримання.