Обвал мосту на Теліги: рух транспорту змінили через перекриту дорогу (схема)

11:31, 26.07.2018
Обвал мосту на Теліги: рух транспорту змінили через перекриту дорогу (схема)

Як об’їхати обвалений міст на Олени Теліги розповіли в КМДА (фото: Українська правда)

Рух транспорту на вулиці Олени Теліги в Києві перекрили на під’їздах до мосту, який напередодні обвалився. Через це змінили схему руху громадського транспорту, а для водіїв опублікували схему об’їзду небезпечної ділянки.

Про це повідомляє КП "Київпастранс".

Відзначається, що рух тролейбусів №25 закрили, але збільшили кількість одиниць рухомого складу на тролейбусному маршруті №28.

Тролейбуси №27 курсуватимуть від станції "Київ Волинський" до вулиці Ольжича.

Рух тролейбусів №30 організували на двох ділянках: вулиця Милославська – станція "Зеніт" та вулиця Кадетський Гай – вулиця Ольжича.

"Виїзд тролейбусів Куренівського депо в напрямку житлового масиву Троєщина здійснюється через житловий масив Оболонь", - додали у "Київпастрансі".

Як повідомляє сайт Київської адміністрації, шляхопровід на перетині вулиць Кирилівської та Олени Теліги повністю закритий для руху.

Наразі рух транспорту організовано за схемою:
- у напрямку метро "Шулявська": вулиця Богатирська – вулиця Лугова – вулиця Я. Івашкевича – вулиця Вишгородська – вулиця Сирецька – вулиця Ольжича – далі вулицею О. Теліги;
- у напрямку метро "Почайна": вулиця Ольжича – вулиця Сирецька – вулиця С. Скляренка – далі проспектом С. Бандери.



Рух транспорту планують відновлять пообід 26 липня.

Столичних водіїв планувати поїздки з урахуванням змін у русі транспорту через аварію.

Нагадаємо, шляхопровід на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської обвалився під час зливи 25 травня у Києві. Не втрималися та "спливли" донизу бетонні плити, які недостатньо укріпили, бо на момент аварії шляхопровід капітально ремонтували.