У ДТП на Дорогожичах загинув літній чоловік, троє людей поранені (відео)

13:12, 24.07.2018
У ДТП на Дорогожичах загинув літній чоловік, троє людей поранені (відео)

У Києві біля станції метро "Дорогожичі" зіткнулися два автомобілі і збили чотирьох пішоходів.
 
Про це повідомляють очевидці у Facebook.
 
Один з пішоходів, літній чоловік, загинув, а ті хто вижив, - у важкому стані, їх госпіталізували.
 
"Літній чоловік загинув. Поліцейські показали відео з камер спостереження, він стояв біля світлофора, його знесло й шансів не було, жінку викинуло з вікна автомобіля", - повідомив у Фейсбуку журналіст Віталій Мороз.
 
За його словами, два автомобілі зіткнулися на швидкості 70-80 км/год, хтось з них поїхав на червоне. 
 
"Підходив до переходу на Теліги з боку метро - залишалися останні секунди червоного, й призупинився на світлофорі. Поряд зі мною були дві жінки. В цей момент два автомобілі врізаються біля нас в один одного й один з них вилітає на пішоходну зону й вдаряється в міст. Це було як в кіно - в наш бік летять уламки автомобіля, це триває 1-2 секунди, коли не встигаєш хоч якось відвернутися. Зі мною все ок, щось вдаряє по нозі - тільки синяк. Жінка за 15 см від мене падає, їй щось влучило в голову, я бачу, як починає текти кров з голови", - написав журналіст. 
 

Іншу жінку вдарило й викинуло на дорогу, їй поранило обличчя. Обом жінкам надали першу допомогу.
 
Відзначимо, в п'ятницю 20 липня в Україні сталася низка смертельних ДТП. Зокрема, на 127-му кілометрі дороги Київ-Чоп поблизу села Глибочиці, що в 11 км від Житомира, трапилася велика аварія, від якої загинули 10 людей. Окрім того, о 4 ранку 20 липня на трасі Київ - Одеса мікроавтобус з людьми в'їхав у припарковану вантажівку неподалік від селища Криве Озеро в Миколаївській області - загинули 5 людей. 
 
Після жахивої ДТП під Житомиром йде перевірка перевізників - за два дні виявили 326 порушень. Нацполіція зі своєї сторони запровадить щільне патрулювання у місцях концентрації ДТП.