Помічницю кремлівського блогера Анатолія Шарія облили сечею в Києві

12:41, 28.06.2018
Помічницю кремлівського блогера Анатолія Шарія облили сечею в Києві

Бєлоглазова працює на одіозного Анатолія Шарія. Фото соцмережі

Помічницю скандально відомого блогера Анатолія Шарія в Києві облили сечею. Про це повідомляють у Національній Спілці журналістів України. 
 
Як повідомляється, журналістка Антоніна Бєлоглазова, яка знаменита тим, що працює на Шарія, заявила, що 21 червня під час акції кількох правих організацій біля главку столичної патрульної поліції її облили невідомим хімічним розчином. 
 
"Я відчула, як щось ллється мені на голову. Серед мітингувальників були "братчики" Корчинського, думаю, мене облив хтось із них. Після цього з десяток молодиків оточили мене і почали ображати і штовхати, заважали мені знімати. Я звернулася до поліцейського, він тільки знизав плечима і сказав, що охороняє правопорядок, а в разі наявності скарг я повинна подати це письмово. Після цього я звернулася до правоохоронців і написала заяву про напад під час виконання службових обов'язків", - поскаржилася Бєлоглазова. 
 
Тим часом журналісти одного з каналів, які також перебували на акції, заявили, що помічницю Шарія просто облили сечею. 
 
"Починаючи з цього моменту ми можемо сказати, що почалося полювання на журналістів Кремля, як приклад - на цю журналістку Шарія. По виду вона нагадує дівчину, але насправді є агентом Кремля. Якщо повіям Шарія будуть обрізати волосся або спалювати їх, ми будемо проводити зйомку", - зазначив одни з очевидців.