Поблизу Мар’їнки в тилу ворога українські військові захопили три міномети

13:03, 16.05.2018
Поблизу Мар’їнки в тилу ворога українські військові захопили три міномети

Міномет, захоплений у ворога під Мар’їнкою (фото: Операція об’єднаних сил)

Поблизу мар’їнки українські військові захопили на позиціях російсько-терористичних військ три міномети, які, згідно Мінських домовленостей, мали зберігатися за десятки кілометрів від лінії фронту.

Про це повідомляє прес-служба Операції об’єднаних сил.

Військові зазанчають, що поблизу Мар’їнки з настанням темної пори доби вів прицільний вогонь по наших захисниках із зброї заборонених калібрів.

"В решті-решт один із підрозділів, що обороняється в районі Мар’їнки здійснив рішучий рейд в тил противника. В ході короткого бою було захоплено три ворожих міномета з яких по наших позиціях постійно вів вогонь ворог", - ідеться в повідомленні.



При цьому наголошується, що перація пройшла надзвичайно успішно - втрат та постраждалих серед українських військових немає.

"Наразі дані зразки озброєння переміщуються в район відведення, який чітко визначений Мінськими домовленостями, де буде здійснено їх подальше вивчення", - зазначено у повідомленні.

Командир підрозділу та його підлеглі, що брали участь у рейді представлені до державних нагород.

Як повідомляла "УМ", жилові квартали Мар’їнки терористи обстріляли із мінометів: влучили у двір лікарні та по 6 житловим будинкам.