У Херсоні на вечірці поліцейських чоловік випав з балкону

08:55, 24.01.2018
У Херсоні на вечірці поліцейських чоловік випав з балкону

Потерпілий у результаті дебошу на гулянці патрульних поліцейських (khersonline.net)

У херсоні під час пиятики-святкування за участі патрульних поліцейських та їх знайомих, один із гостей випав із балкону.

Про це повідомив начальник управління патрульної служби Херсона Максим Єрмаков, передає Типовий Херсон.

Бійка на вечірці патрульних поліцейських у Херсоні сталася 21 січня. У святкуванні брали участь 12 осіб: 8 чоловіків та 4 жінки, але частина гостей не працювала в правоохоронних органах. наприклад, потерпілий.

Спочатку поліцію викликали сусіди, щоб розборонили бійку святкувальників. Під час проведення бесіди та опитування колег наряд поліції почув, як з 5-го поверху впав чоловік.

Поліцейські надали потерпілому першу медичну допомогу і викликали бригаду швидкої допомоги. Він потрапив до лікарні зі зламаним хребтом та тяжкими травмами інших органів..

У соцмережах заявляли, що потерпілий був викинутий з балкона п'яними поліцейськими. Однак в поліції цю інформацію не підтвердили.

"Вона [особа] зачепилася за сам парапет, поручень, наче намагалася спуститися. З якою метою він це робив і для чого, ну, поки встановлюється слідством", - заявив начальник патрульної служби Херсона.

Максим Єрмаков на виправдання патрульних заявив, що поліцейські не знаходилися при виконанні службових обов'язків.

За даними подіями розпочаті кримінальні провадження за ст. 187 (розбій) та ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.