У Тернополі на заводі будматеріалів вибухнула газова суміш: постраждав чоловік

10:35, 15.12.2017
У Тернополі на заводі будматеріалів вибухнула газова суміш: постраждав чоловік

На місці вибуху в Тернополі близько години шукали чоловіка під завалами (ДСНС)

У Тернополі на заводі будматеріалів "Будіндустрія" 14 грудня близько 19:00 вибухнула газова суміш, у результаті чого частина конструкцій обвалилася та впала на працівника підприємства.

Про це повідомляє ДСНС Тернопільської області.

"На території комбінату "Будіндустрія", в бетонно-формувальному цеху даного підприємства, відбувся вибух газової суміші, в результаті чого сталось часткове руйнування залізобетонного даху, на площі близько 576 м.кв. (24х24 м). Під завалами бетонних конструкцій опинився працівник цеху, громадянин 1951 року народження, житель м. Тернопіль", - ідеться в повідомленні.

Рятувальники відзначають, що о 20:55 потерпілого вивільнили з-під завалу та передали працівникам центру екстреної медичної допомоги, які госпіталізували його в реанімаційне відділення Тернопільської міської лікарні №1.

"Ймовірна причина вибуху – порушення технологічного процесу. Остаточні висновки, щодо причин та наслідків вибуху будуть прийняті після завершення детального вивчення обставин події, обстеження будівлі та проведення засідання спеціальної комісії", - зазначають в ДСНС.