Анатолій Пашинін знімається у фільмі про добровольців «Посттравматична рапсодія»

12:15, 27.11.2017
Анатолій Пашинін знімається у фільмі про добровольців «Посттравматична рапсодія»

Анатолій Пашинін (ліворуч) ділиться акторським досвідом.

Колишній російський актор українського походження Анатолій Пашинін залишив позиції 8-го батальйону УДА на Донбасі заради участі у зйомках художнього фільму "Посттравматична рапсодія" за твором Дмитра Корчинського у Києві.

 

Про це повідомив сам Дмитро Корчинський, оприлюднивши відповідне відео у Facebook.

 

"Як завжди, поки мене не буде, хлопці там здійснять купу подвигів, їм дадуть ордени. А я знову залишуся без нього", - пожартував Пашинін у відеоролику.

 

За його словами, він перебуватиме на знімальному майданчику протягом тижня, після чого повернеться на фронт.  

 

                                      На зйомках фільму "Посттравматична рапсодія". 

 

Зазначається, що головний герой стрічки "Посттравматична рапсодія" - воїн-доброволець. Під час контузії на полі бою він потрапляє у вир драматичних подій часів від Київської Русі до сьогодення.

 

"Буде шедевр. Матеріал - "смачний", і головне - правдивий. Думки, які давно намагався сам сформулювати, та не міг, зустрів там", - розповів актор Пашинін у присутності Корчинського.

 

З інших постів Корчинського стає зрозуміло, що до зйомок у фільмі він також залучив скандально відомого колишнього посадовця Нацполіції Іллю Ківу на роль отамана  Нестора Махна.

 

Сам Корчинський у власній манері зазначає: "Гадаю, це буде найкращий український фільм з усіх, які були зняті після "Думи про Щорса" Довженка".

 

Нагадаємо, після окупації Криму Росією у березні 2014 року Пашинін повернувся в Україну, в рідне Запоріжжя й записав відеозвернення до росіян, у якому спробував пояснити, що відбулося в Києві, та переконати їх у необхідності боротися за власну свободу.

 

Відтоді актор мешкав зі своїми батьками у Запоріжжі.

 

25 серпня 2017 року стало відомо, що Пашинін пішов служити добровольцем на Донбас в "Українську добровольчу армію", яку очолює Дмитро Ярош.