Суддя Лариса Гольник закидає своє побиття оточенню мера Полтави

21:54, 22.11.2017
Суддя Лариса Гольник закидає своє побиття оточенню мера Полтави

Лариса Гольник і її чоловік Ігор Гавриленко.

Суддя Октябрського районного суду Полтави Лариса Гольник пов’язує напад на неї із оточенням міського голови Полтави Олександра Мамая.

 

Про це пані Гольник повідомила у коментарі Громадському в середу ввечері.

 

"Я називаю це оточенням міського голови або голови Октябрського суду. Я припускаю, що це Ожога Олександр - він був представником міського голови у справі, а зараз позивається до мене", - сказала постраждала суддя.

 

Пані Гольник розповіла, що на неї напали "класичні тітушки". За її словами, у нападників в руках були схожі на поліцейські кийки, або труби.

 

«Поки Ігор боровся з нападниками, я спробувала ногою зламати велосипеди, щоб вони не змогли далеко поїхати і поліція встигла їх затримати. Тоді нападники підбігли до мене і кілька разів вдарили по голові так, що потекла кров. Після цього вони втекли, залишивши велосипеди», - повідомила постраждала подробиці нападу.

 

Вона також розповіла: "Удар був не прямий, а під кутом, по голові. Не дуже сильний. Наклали шов. Якби чоловік мене не захищав, була б зовсім інша історія. Йому зараз важко ходити".

 

І додала, що "засоби масової інформації приїхали на місце раніше за поліцію".

 

Як повідомляла «УМ», у середу, близько 17:30 в Полтаві біля Меморіалу Солдатської слави двоє молодиків напали на суддю Ларису Гольник і її чоловіка Ігоря Гавриленка.