У Києві святкують день міста: Кличко відкрив парк та позмагався в армреслінгу

14:08, 27.05.2017
У Києві святкують день міста: Кличко відкрив парк та позмагався в армреслінгу

Віталій Кличко на відкритті парку "Наталка" на Оболоні змагався із депутатом Непопом (Кличко-мер / Facebook)

В останню неділю травня столиця України святкує день міста: мер Віталій Кличко відкрив на Оболоні оновлений парк "Наталка", де позмагався в армреслінгу із депутатом Вячеславом Непопом.

"За підтримки громадських активістів та мешканців Оболоні ми змогли перетворити урочище «Наталка» на зону відпочинку з сучасним дизайном, усією необхідною інфраструктурою, дитячими та спортивними майданчиками. Ми зробили найкращий парк Києва", - наголосив Кличко на відкритті.

На сторінці мера Віталія Кличка у Facebook опубліковано фото, як він змагається із депутатом Київради Вячеславом Непопом на оновленому столі для армреслінку.

"Перемогла дружба", - прокоментував екс-чемпіон світу із боксу Кличко.

Для святкування дня Києва заплановано 30 загальноміських освітньо-культурних та спортивних заходів, для яких перекриють частину вулиць.

Поряд із цим пройде 150 акцій у районах Києва.

Епіцентром подій буде Софійська площа, на якій виступатимуть танцівники-аматори й професіонали. Після ходи, на сцені на Софійській площі урочисто відкриють свято. Головною подією святкування Дня Києва-2017 має стати день українського танцю та гала-концерт за участю українських зірок.

На Софійській площі розмістять ексклюзивний арт-об'єкт – металевий "торт бажань" висотою 11 метрів.

Із 13:00 до 18:00 під час міжнародних змагань із велосипедного спорту «Horizon Park Women Challenge» заплановане поетапне перекриття руху (на час проходження колони) за маршрутом: Європейська площа – вул. Хрещатик – б-р Тараса Шевченка – просп. Перемоги – розворот біля станції метро «Нивки» –просп. Перемоги – б-р Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – Європейська площа.