Віталій Седюк не вважає свої оголені сідниці ганьбою для України

17:41, 15.05.2017
Віталій Седюк не вважає свої оголені сідниці ганьбою для України

Віталій Седюк у Дніпровському райсуді Києва.

Пранкер Віталій Седюк стверджує, що вирішив оголити сідниці спонтанно і безкоштовно під час виступу Джамали у фіналі Євробачення в ніч на неділю.

 

Про це він заявив у коментарі журналістам у Дніпровському райсуді міста Києва в понеділок.

 

«Коли я опинився поруч зі сценою, то зрозумів, що маю це зробити, це було спонтанне рішення», - сказав скандально відомий пранкер.

 

Седюк також зазначив, що на його місці міг опинитися хтось набагато небезпечніший. Він також не вважає, що зганьбив Україну своїм вчинком.

 

«Політики соромлять країну, а не я. Я не соромив Україну. Враховуючи свій американський досвід, я вирішив зробити щось таке, щоб запам'яталося», - сказав Седюк.

 

Він також стверджує, що за свої хуліганські витівки ніколи не отримує гроші, а робить це безкоштовно.

 

На запитання журналістів, чому на ньому був австралійський прапор, Седюк пояснив, що останні два дні гуляв Києвом разом з фанами команди Євробачення від Австралії і носив їхній прапор. Але на момент оголення на сцені, він просто забув, що цей прапор на ньому.

 

На запитання журналістів, де він працює, Седюк розповів, що після того, як звільнився з «1+1», працює фрілансером і має свою авторську колонку.

 

Нагадаємо, Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід скандально відомому пранкеру Віталію Седюку, відпустивши його під особисте зобов'язання на 60 діб з ізолятора тимчасового тримання в понеділок.

 

Витівка Седюка обурила Президента Петра Порошенка, міністра МВС Арсена Авакова та інших керівників держави й організаторів конкурсу.

 

На думку Авакова, хулігану загрожує або штраф або до п’яти років позбавлення волі.