Євробачення-2017 розпочнеться виходом конкурсантів на червону доріжку

14:44, 07.05.2017
Євробачення-2017 розпочнеться виходом конкурсантів на червону доріжку

Чорвона доріжка на Євробаченні у Києві стане найдовшою за всю історію конкурсу

У Києві в неділю, 7 травня, о 17:00 відбудеться офіційна церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Перед відкриттям відбудеться церемонія проходження червоною доріжкою, якою пройдуть усі артисти та представники делегацій 42-х країн-учасниць, повідомляє прес-служба конкурсу.

Доріжка буде розстелена перед Маріїнським палацом та буде найдовшою в історії конкурсу – 265 метрів.

Червона доріжка поділена на спеціальні зони. У кожній з них делегації будуть зустрічати семеро ведучих.

Праворуч від доріжки буде організовано робочу зону для медіа, а ліворуч – зону для гостей та фанатів, які прийдуть познайомитися з учасниками.

Вихід представників пісенного конкурсу відбуватиметься за абеткою та під музику з мотивами національних музичних творів країн, з яких прибули учасники делегацій.

В кінці доріжки, на даху конгресно-виставкового центру "Парковий" делегації будуть урочисто перерізати стрічку та відпускати у небо прапори своїх країн.

О 20:00 розпочнеться урочиста церемонія відкриття пісенного конкурсу. Під час церемонії відкриття очікуються виступи дружини президента Марини Порошенко, Київського міського голови Віталія Кличка та супервайзера «Євробачення» Йон Ола Санд.

Спеціальними гостями стануть переможниця минулорічного конкурсу - Джамала, а також Олег Скрипка, гурт «Друга ріка» та переможниця «Євробачення-2004» співачка Руслана. Вони виступатимуть у супроводі Національного оркестру народних інструментів України.

У зв'язку із проведенням офіційної церемонії відкриття конкурсу рух у центрі Києва обмежили.