Бійці 72-ї бригади Сергій Мосійчук, Петро Козарук і Олексій Тимченко загинули від міни в Авдіївці

20:22, 28.03.2017
Бійці 72-ї бригади Сергій Мосійчук, Петро Козарук і Олексій Тимченко загинули від міни в Авдіївці

Сергій Мосійчук, Олексій Тимченко і Петро Козарук загинули через пряме влучення міни у бліндаж.

Бійці 72-ї окремої механізованої бригади: старший сержант Петро Козарук і солдати Сергій Мосійчук та Олексій Тимченко загинули внаслідок прямого влучання міни у бліндаж в районі промзони Авдіївки 26 березня.

 

Про це повідомляє 72-а Гвардійська ОМБР  на своїй сторінці у Facebook.

 

Раніше про загибель трьох бійців і поранення ще трьох під час мінометного обстрілу 26 березня повідомляв штаб АТО у понеділок. Але прізвища полеглих воїнів не називалися.

 

 

Наймолодшим із загиблих є солдат 19-річний Сергій Мосійчук, уродженець міста Корець Рівненської області. У нього залишилися батьки.

 

 

Найстаршим був 40-річний старший сержант Петро Козарук з села Райгородок Бердичівського району Житомирщини. Він, як і його дружина Лариса Козарук, підписав контракт із ЗСУ, вони разом служили саме у 72-й бригаді. Воїна планують поховати у рідному селі, 29 березня.

 

 

32-річний Олексій Тимченко є уродженцем села Стеблів Корсунь-Шевченківського  району Черкащини.

 

Волонтер Галина Добровольська повідомила, що у місті Корсунь-Шевченківському перенесли дитячий фестиваль у зв’язку із оголошеною в районі жалобою.

 

«Світла пам'ять Героям, які віддали найдорожче за нас і Україну! Про місце, час та дату прощання з полеглими повідомимо пізніше», - зазначають у 72-й бригаді.