Від рук зрадника з Одеси загинув молодший сержант Олег Лисенко

18:18, 03.12.2016
Від рук зрадника з Одеси загинув молодший сержант Олег Лисенко

Молодший сержант Олег Лисенко, який виконував обов`язки командира взводу 93-ої окремої механізованої бригади, загинув 1 грудня на Луганщині поблизу Бахмутської траси.

Це його жорстоко вбив однополчанин, зрадник сержант Олег Попов, який після цього втік до бойовиків угруповання ЛНР, повідомляється на сторінці 93-ої окремої механізованої бригади.

Вбивство сталося, коли молодший сержант Олег Попов чергував на взводного опорному пункті, о 14:30 під він залишив місце несення служби зі зброєю.
 
При цьому зрадник прихопив із собою кулемет.
 
"Аби позбутися свідка та перешкоди заздалегідь спланованій втечі, Попов з особливою жорстокістю вбив свого командира та бойового товариша молодшого сержанта Лисенка Олега Ігоревича, з яким місяцями ділив бліндаж, окоп, з яким разом харчувався й переносив всі тяготи військової служби", - йдеться у повідомленні бригади.

Загиблому Олегові Лисенку було 27 років і він мешкав у селі Кіровське в передмісті Дніпра, повідомляє радниця губернатора Дніпропетровської області Тетяна Губа. 

"У Олега залишилася маленька донечка. Завтра тіло Олега мають привезти додому. Співчуття рідним і побратимам. Біль і сльози", - написала вона.

Олег Лисенко захоплювався футболом.

У дитинстві він грав за молодіжну збірну місцевого клубу УФК "Дніпропетровськ" - його профайл зберігся в Федерації футболу України.

 
 
Як повідомляла "УМ", 1 грудня солдат-зрадник з Одеси в Луганській області вбив свого командира і втік до терористів так званої ЛНР.