Кандидат у члени ЦВК Ольга Лотюк має позашляховик за 3 млн. грн.

15:51, 14.11.2016
Кандидат у члени ЦВК Ольга Лотюк має позашляховик за 3 млн. грн.

Позашляховик range rover Ольги Лотюк. (Фото з ФБ-сторінки Аліни Стрижак)

Кандидат у члени Центрвиборчкому від фракції «Блок Петра Порошенка Ольга Лотюк має дорогий позашляховик з родини Range rover вартістю близько 3 млн. грн.

 

Статки юристки Лотюк вочевидь міг би пояснити її батько – Степан Лотюк, який свого час був прокурором Києва, а відтак, заступником Генпрокурора.

 

Про це повідомляє журналістка Аліна Стрижак на своїй сторінці у Facebook  у понеділок.

 

«Під університетом Шевченка припаркувалася Ольга Лотюк. Жінка, що викладає право в цьому вузі. Бізнесу не має. Але має тата – колишнього очільника столичної прокуратури. Степан Лотюк дуже близький до Шокіна та «діамантового» прокурора Корнійця», - написала журналістка Стрижак.

 

Зазначимо, що  пані Лотюк є кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри конституційного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

«Ольга – кандидат до ЦВК, і є варіант, шо вже сьогодні чи завтра буде рахувати наші голоси. Минулого разу, коли ми цікавилися цією тачкою, Ольга Степанівна від нас просто заховалася, а Степан Лотюк казав шось про всьо зароблене непосильним трудом», - зауважує Аліна Стрижак.

 

І додає: «Питання: може, я шото пропустила, і там є якісь патенти, свічні заводи, офіційні джерела доходу вотетовсьо?».

 

Зазначимо, що судячи з фото, оприлюдненого журналісткою, пані Лотюк їздить на престижному позашляховику range rover discovery sport , вартість якого, залежно від комплектації коливається в межах 3 млн. грн.

 

Зрозуміло, що викладацькою працею заробити на таке авто украй складно.

 

Щоправда, Ольга Лотюк нетривалий час була помічником на громадських засадах (тобто безплатно) народного депутата України IV скликання від Блоку «За єдину Україну!» Миколи Онищука, а згодом, коли пан Онищук став міністром юстиції вона також була його помічником.

 

Але ж державна служба також не є високооплачуваною.

 

Її батько Степан Лотюк неодноразово ставав фігурантом корупційних скандалів. Зокрема, він «засвітився» у скандалі з продажем майна Міноборони на столичному Печерську. До того ж, пан Лотюк є людиною скандально відомого, колишнього Генпрокурора Віктора Шокіна, разом із ним він навіть став співзасновником «Української асоціації прокурорів».