Дружина депутата Юрія Бойка зберігає гроші в рублях

14:22, 31.10.2016
Дружина депутата Юрія Бойка зберігає гроші в рублях

Віра Бойко є головною годувальницею в родині депутата Юрія Бойка згідно декларації.

Дружина співголови парламентської фракції «Оппозиційного блоку» Юрія Бойка – Віра Бойко має значні вклади в рублях в «НК банку» (Народний капітал) - 6,71 млн. російських рублів.

 

При цьому, пані Віра працює у російській фірмі  ТОВ «Керуюча компанія «Група Поліпластик».

 

Це засвідчує оприлюднена електронна декларація депутата Юрія Бойка.

 

Згідно декларації, Віра Бойко виявилась власницею вкладів в «Укрсоцбанку» (понад 21 млн. грн.), «Укрексімбанку» (3,5 млн. грн.), «Кліринговий дім» (7,25 млн. грн.).

 

Водночас, у банку «Народний капітал» Віра Бойко зберігає 6,71 млн. російських рублів.

 

У декларації депутата Бойка вказано, що його дружина працює у російській фірмі ТОВ «Керуюча компанія «Група Поліпластик», яка є інвестором Рубіжанського заводу з виготовлення пластикових труб.

 

Колишній "регіонал" Юрій Бойко не вказав, що він володіє якимись корпоративними правами.

 

Основним годувальником у родині «опоблоківця» є його дружина, яка заробила не тільки значні дивіденди на банківських вкладах, а й 842 тис. грн. зарплати у російському «Поліпластику» та отримала дохід 1,32 млн. грн. від власної фірми ТОВ «Столична нерухомість».

 

Водночас, депутат Бойко заробив лише 80 тис. грн. зарплати у Верховній Раді, стільки ж коштів він отримав на забезпечення депутатської діяльності.

 

При цьому Юрій і Віра Бойко задекларували отримання пенсії в Україні – 17 тисяч та 65 тисяч гривень відповідно.

 

Нагадаємо, що депутат Юлія Тимошенко залекларувала фірму «Леді Ю», дрібне коштовне каміння, «Мерседес» і «Чайку» 1983 року.