Кадиров відмахнувся від звинувачень в нападі на доньку Ємельяненка

18:27, 14.10.2016

Голова Чечні Рамзан Кадиров відкидає звинувачення в своїй причетності до нападу на доньку бійця Федіра Ємельяненко. Навіть більше, він закликає судити нападників "не тільки за побиття дівчинки, а й за провокаційні дії, явно мають на меті розпалювання міжнаціональної ворожнечі".

 

Про це повідомляє ВВС.

 

"Важко повірити, що вони мали на меті тільки завдати побоїв, заподіяти фізичний біль, пограбувати. З великою ймовірністю можна говорити, що стояло завдання викликати широкий суспільний резонанс. Якщо дівчинку вдарили, то зробили це цілеспрямовано, знаючи, чия вона донька", - цитує слова Кадирова його прес-служба.

 

За словами Кадирова, покарання має бути "суворим, чутливим, повчальним і публічним".

 

У середу ЗМІ повідомили про те, що на 16-річну дочку Ємельяненко було скоєно напад в Москві, після чого дівчину доставили в лікарню. Прес-секретар Союзу змішаних єдиноборств Росії Юлія Кукліна пізніше підтвердила факт нападу і повідомила, що дівчинка почуває себе добре, а з інцидентом розбираються правоохоронні органи.

 

Нагадаємо, нещодавно відомий боєць Федір Ємельяненко виступив з різкою критикою Рамзана Кадирова, через проведення дитячих боїв без правил у Грозному. У відповідь, чеченські бійці стали висловлювати образи на рахунок Федіра.