Олег Вєрняєв образився на Україну

14:59, 19.09.2016
Олег Вєрняєв образився на Україну

Спортсмен показав будинок, в якому йому подарували квартиру (фото зі сторінки Олега Вєрняєва)

Олімпійський чемпіон в Ріо, Олег Верняєв серйозно образився на державу. За його словами, хоч йому і подарували квартиру, але готова вона буде лише в кінці наступного року.

 

Про це спортсмен написав у своєму Facebook.

 

За його словами, у березні 2015 року в Києві йому, Жану Беленюку і Ігорю Радівілову, видали сертифікати на квартири, які виявилися "просто дипломами".

 

"Так от, до чого веду. Нам сказали, що в жовтні 2015 року буде здано будинок, вчора мені сказали , що будинок буде здано у другій декаді 2017 року", - розповів Верняєв.

 

Верняєв додав, що "золото і срібло Олімпійських ігор, срібло Жана, виявляється не варті того, щоб нам просто дали вже готові квартири, а коли піднімається питання, кажуть все не по закону, і коли наводять приклад, що за Євробачення дають 3-кімнатну квартиру...".

 

"Чесно сказати, відчуваю себе людиною, на якій можна просто попіаритися, як це часто буває, - зазначив спортсмен. - З цього випливає питання: а навіщо бути там, де тебе не поважають?!"

 

Нагадаємо, на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро 22-річний гімнаст виграв дві медалі - срібло в індивідуальному багатоборстві та золото у вправах на брусах. Кращим тренером серпня визнано особистого наставника Верняєва Геннадія Сартинського. Олімпійська медаль Верняєва у багатоборстві стала першою за останні 16 років в історії української спортивної гімнастики після "бронзи" Олександра Береша в Сіднеї-2000.