У селищі Комиш-Зоря на Запоріжжі окупанти розстріляли родину з дітьми

18:48, 18.11.2022
У селищі Комиш-Зоря на Запоріжжі окупанти розстріляли родину з дітьми

На фото родина Дармобід, яку у власному будинку розстріляли російські нелюди

У ніч 18 листопада на Запоріжжі у селищі міського типу Комиш-Зоря Пологівського району, російські окупанти розстріляли родину з двома дітьми у їхньому житловому будинку. Загиблими є чоловік Дармобід Олександр, дружина Дармобід Наталія та їхні сини Владислав та Кирило.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на джерела в правоохоронних органах та СБУ. 

 

За даними видання "РІА Мелітополь", вранці тіла загиблих знайшла мати Олександра.

 

«Сусіди чули постріли, але боялись вийти. Є інформація, що поруч з родиною нещодавно заселились мобілізовані з "ДНР" з чеченцями і чіплялися до жінки»,- зазначає видання. 

 

 

Наразі зазначена вулиця оточена військовослужбовцями РФ.

 

Інформацію про вбивство також підтвердили в Службі безпеки України. Підтверджують цю інформацію і в місцевих групах. 

 

Наразі зазначена вулиця Поштова оточена військовослужбовцями РФ.

 

Нагадаємо, 17 листопада у Вільнянську Запорізької області окупанти вбили двох дітей.

 

В Офісі генпрокурора повідомили, що станом на ранок 18 листопада 2022 року понад 1270 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 433 дитини загинули та понад 837 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

 

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 423, Харківській – 265, Київській – 117, Миколаївській – 77, Запорізькій – 72, Чернігівській – 68, Луганській – 64, Херсонській – 64, Дніпропетровській – 32.

 

Нагадаємо, що під час російської окупації Харківщини солдати РФ вбили 10-річну Катерину Ківшар. У день смерті в дівчинку стріляли двічі, а смертельне поранення в голову вона отримала, коли їхала до лікарні, щоб їй допомогли з пораненням у живіт.  
 

Як повідомляла УМ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав уряди всіх країнзаборонити мовлення російського пропагандистського телеканалу RT (russia today), яке підбурювало вбивати українських дітей.