Катерина Поліщук «Пташка»: Ми повернулись, щоб боротись далі!

12:41, 24.09.2022
Катерина Поліщук «Пташка»: Ми повернулись, щоб боротись далі!

Перша світлина Катерини Поліщук, яку вона опублікувала в соцмережах

Парамедикиня Катерина Поліщук із позивним «Пташка», яку разом з понад 200 іншими українськими захисниками Маріуполя звільнили з полону, вже наголосила, що наразі звільнені військові оговтуються і незабаром знову стануть в стрій.

 

Як інформує Україна молода, про це Пташка повідомила у Інстаграмі.

 

«Це був початок. А тепер я вдома. І все на світі треба пережити, і кожен фініш - це, по суті, старт. Кожен захисник Маріуполя повернеться додому. Кожен клаптик української землі буде відвойовано.

 

Ми повернулись, щоб боротись далі!»– написала вона на своїй сторінці в Іnstagram і додала фото на фоні українського прапору.

 

У сторіз Катерина подякувала всім за привітання, теплі слова і за волю.

 

«Зализуємо рани і в стрій. Якщо я перестану посміхатися, я вмерла. Я в Україні, ми зробили це разом. Але це все лише початок»,– зазначила вона.

 

Нагадаємо, Катерина Поліщук з позивним "Пташка" знаходилася на  маріупольському заводі "Азовсталь" під час облоги росіян. Запис з заводу, де вона співає повстанську пісню, викликав широкий резонанс.

 

Як повідомляла УМ,  украінська парамедикиня Катерина Поліщук з позивним Пташка,  гідно трималася на допиті у російських окупантів. Відповідне відео  з допиту Пташки у полоні, де вона відповідала на питання українською мовою, і заявила, що поїхала б в Маріуполь знову, оприлюднили рашисти незадовго до звільнення.