Переселенка Любов Павленко пошила 200 комплектів постільної білизни для ВПО

17:20, 28.07.2022
Переселенка Любов Павленко пошила 200 комплектів постільної білизни для ВПО

Любов Павленко не тільки шила постільну білизни, а і вкладала до неї гарний настрій — дитячу іграшку

Любов Павленко — жителька Сєвєродонецька, яка в березні евакуювалась на Закарпаття від постійних обстрілів росіян. На новому місці переселенка пошила 200 комплектів постільної білизни та пледів для внутрішньо- переміщених осіб. У кожний з них — вклала іграшку
 
Як інформує Україна молода, про це в Фейсбуці повідомив Департамент міжнародної технічної допомоги Луганської ОДА.
 
«На новому місці (проживання) шиття для Любові стало способом психологічної розрядки, допомогло трохи прийти в себе після страшних обстрілів та бомбардувань. Так Любов почала шити постільні набори, пледи переселенцям. Любов – членкиня громадської організації «Мама Діє». Колежанки з громадської організації підтримали ініціативу жінки, знаходили витратні матеріали та тканини», - йдеться в повідомленні.
 
 
У кожну свою посилку Любов вкладала по іграшці.
До 2014 року жінка з 2 синами мешкала у м. Гірське, де її родина потрапила під завали під час бомбардування, внаслідок чого її молодший син отримав інвалідність. До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну жінка мешкала в Сєвєродонецьку.
 
 
 
У березні жінка з молодшим сином евакуювалася з Сєвєродонецька до с. Поляна, що на Закарпатті. Старший син з 2019 року служить у лавах ЗСУ.
Любов разом з однодумцями мріє відкрити соціальну майстерню з ремонту одягу та пошиття домашнього текстилю. Проте з Сєвєродонецьком жінка не хоче прощатися.
 
«Я вірю в ЗСУ. Перемога за нами. Все буде Україна», - наголосила жінка.
 
Як повідомляла УМ, у Полтавському державному аграрному університеті виготовляють смаколики для вимушених переселенців.