Найкращий іноземний кадет Павло Лейсі повернувся до України із мечем від принцеси Анни, фото

17:37, 15.12.2021
Найкращий іноземний кадет Павло Лейсі повернувся до України із мечем від принцеси Анни, фото

Павло Ткачук і Павло Лейсі. (facebook.com/asvpress)

Найкращий цьогорічний іноземний випускник Королівської військової академії Сухопутних військ у Сандгерсті, українець Павло Лейсі повернувся до України у середу, 15 грудня.

 

Курснат одразу прибув до рідного навчального закладу - Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

 

Як повідомляє "Україна молода", курсанта привітав начальник академії генерал-лейтенант Павло Ткачук на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

В рідній альма-матер його зустріли товариші та наставники. Павло продемонстрував престижну нагороду – Міжнародний меч, який йому вручила британська принцеса Анна.

 

 

«За рік підготовки в елітному військовому навчальному закладі курсант Лейсі здобув багато нових знань та набув цікавого досвіду. Однак, під час спілкування Павло зауважив, що саме знання й навички, здобуті ним під час навчання у Національній академії сухопутних військ, стали запорукою його успіху у Великій Британії.

 

Переконаний, що вони стануть у пригоді й для сьогоднішніх курсантів та науково-педагогічних працівників нашого вишу», — написав після зустрічі генерал-лейтенант Павло Ткачук.

 

 

Також начальник вишу подякував Павлові за його старанність та наполегливість, за те, що гідно представив український військовий навчальний заклад, Збройні Сили, всю Україну на такому високому міжнародному рівні.

 

 

"Пишаємося тобою, Павле! Зичимо подальших звершень! За такими, як ти, майбутнє Українського війська та всієї держави!", — зазначив пан Ткачук.

 

 

Як повідомляла раніше "Україна молода", днями український курсант Павло Лейсі був нагороджений Міжнародним мечем, як кращий іноземний кадет Королівської академії у Великій Британії.