Ілля Кива здав нагородну зброю – Нацполіція

15:39, 18.11.2021
Ілля Кива здав нагородну зброю – Нацполіція

Ілля Кива обеззброєний.

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива здав працівникам поліції нагородну зброю, а саме — два пістолети Glock-19 і АПС, та дозволи на їх зберігання.

 

Як інформуєУМ, про це 18 листопада повідомили в Управлінні комунікації Нацполіції.

 

У відомстві нагадали, що дозволи на право зберігання та носіння нагородної зброї Киви було анульовано відповідно до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 16 листопада 2021 року № 680 о/с.

 

«На підставі зазначеного наказу МВС України був складений висновок про анулювання дозволів Киви на право зберігання та носіння нагородної зброї, затверджений головою Національної поліції.

 

Сьогодні, 18 листопада, Ілля Кива здав два нагородні пістолети – Glock-19 і АПС та дозволи на їх зберігання працівникам підрозділу контролю за обігом зброї ГУНП у м. Києві», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, що 16 листопада міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що підписав наказ, яким народного депутата Іллю Киву було позбавлено права на нагородну зброю, яку депутату видали ще у 2015 році.

 

 Як повідомляла УМ, в народного депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Іллі Киви вранці 16 листопада проводили обшуки.