Говорив українською: чемпіон з джиу-джитсу Микола Балабатько загинув у Кирилівці

13:45, 07.11.2021
Говорив українською: чемпіон з джиу-джитсу Микола Балабатько загинув у Кирилівці

Карина Балабатько і загиблий Микола Балабатько. (facebook.com/karyna.balabatko)

Чемпіон з джиу-джитсу, 26-річний Микола Балабатько загинув під час нападу від прямого удару ножем у серце в курортній Кирилівці Запорізької області в ніч на 6 листопада.

 

Нападнику, який виявився вихідцем з Луганська, не сподобалося, що хлопець говорив українською мовою.

 

Як інформує Україна молода, про трагічну смерть сина повідомив його батько - відомий бізнесмен, радник президента з питань рекреації та туризму та власник готелю "Перлина прибою" у Кирилівці Олег Балабатько.

 

"Скорблю! Сина вбили на вулиці ні за що", - написав він.

 

Батько попросив користувачів соцмереж помолитися за упокій душі сина.

 

 

Тоді як двоюрідна сестра загиблого хлопця Карина Балабатько оприлюднила спільну світлину з братом і написала: «Я ніколи тебе не забуду, братику! Я тебе люблю!».

 

За словами батька загиблого, на Миколу Балабатька у розважальному закладі почав нападати п'яний вихідець із Луганська, якому не сподобалося, що хлопець говорив українською.

 

Пізніше той "запросив" хлопця на вулицю, щоб вирішити питання силою. Микола не відмовився, бо був чемпіоном з джиу-джитсу і був впевнений у своїх силах.

 

На вулиці ж Микола отримав удар ножем прямо в серце та помер на місці.

 

За словами Олега Балабатька, поліцейські, які прибули на місце, намагалися його реанімувати проте зусилля виявилися марними.

 

Микола Балабатько був єдиним сином відомого на Запоріжжі бізнесмена.

 

Як повідомляла "УМ", невідомі злочинці зупинили автомобіль депутата-аграрія з Херсонщини і побили його разом із дружиною у передмісті Одеси. Обранцю роздробили колінні суглоби.