Штраф собі у кишеню: у Києві контролер обдурив 12-річного хлопчика

16:12, 02.10.2021
Штраф собі у кишеню: у Києві контролер обдурив 12-річного хлопчика

Контролер "оштрафував" 12-річного хлопчика, який їхав в тролейбусі без учнівського квитка. (Фото: facebook.com/Kyivpastrans)

Керівництво «Київпастрансу» звільнило контролера, який перевищив свої службові повноваження і намагався нажитися на 12-річній дитині, накладаючи штраф.

 

Як інформує Україна молода, про це пише Telegram-канал "Київське чтиво" з посиланням на інформацію з «Київпастрансу».

 

Наразі відомо, за попередніми даними, що один зі столичних контролерів вирішив оштрафувати 12-річного хлопчика, який їхав в тролейбусі без учнівського квитка.

 

При цьому, контролер з «липкими руками» змусив дитину сплатити штраф у розмірі 160 гривень на свою особисту банківську карту, що не передбачено законом.

 

Так, контролер дав номер своєї картки і хотів таким чином нажитися на наївності хлопчика.

 

 

Коли мати постраждалого школяра про це дізналася, то підняла справжній скандал. В результаті гроші їй повернули, а винного контролера звільнили.

 

Також в "Київпастранс" повідомили, що провели профілактичну бесіду зі своїми співробітниками, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому.

 

 

Як повідомляла "УМ", у громадському транспорті Тернополя з 1 жовтня ввели нову послугу під назвою «Єдиний квиток», що дає можливість тернополянам i гостям міста впродовж пів години здійснювати пересадку з одного транспортного засобу на інший без повторної оплати за проїзд.