На Оболоні у Києві провокатор з Мар’їнки стріляв по «хохлах» за «ДНР» і Путіна, відео

00:23, 01.08.2021

Уродженець Мар’їнки Донецької області влаштував стрілянину по перехожих з вікна багатоповерхівки у Оболонському районі Києва у суботу.

 

При цьому, провокатор нецензурно лаявся і під відеозапис своїх дій (які ще й поширював у соцмережах) казав, що стріляє по «хохлах», бо він «служить ДНР в ім’я Росії-матінки й Володимира Путіна». Ще й сподівався, що в когось влучив.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив перший заступник директора Департаменту патрульної поліції Нацполіції Олексій Білошицький у Facebook

 

Після цього до квартири, в якій перебував молодик з Мар’їнки, завітала поліція.

 

Інцидент трапився неподалік від торговельно-розважального центру Dream Town. Власне по людям на парковці ТРЦ і стріляв, швидше за все з пневматичного пістолета, порушник.

 

Вже у присутності поліцейських, переляканий молодик виправдовувався, мовляв, таким чином "хотів влаштувати провокацію".

 

"Це був просто жарт. Я розумію, що я перегнув палицю з таким жартом, але я не підтримую, не люблю Росію. Ніколи не підтримував ні Росію, ні "ДНР", ні Путіна", – казав провокатор.

 

«В Україні така поведінка не допустима. Порушника затримано. Слава Україні!», - констатував пан Білошицький.

 

 

Громадський активіст Сергій Стерненко так відреагував на інцидент із сепаратистом:

 

«Сам він каже, що просто пожартував. Вкотре кажу, кордони з РФ треба закривати, а всіх, хто підтримує окупанта — притягати до відповідальності. Інакше наслідки будуть трагічними. Будь-який проросійський колаборант є потенційно небезпечним та має бути ізольований або перевихований, якщо це можливо».