Переможемо у війні і ніяк інакше: воїни ЗСУ подякували за підтримку

16:40, 14.10.2020
Переможемо у війні і ніяк інакше: воїни ЗСУ подякували за підтримку

В Україні 14 жовтня відзначають День захисника.

На честь свята Покрови, Козацтва, Дня захисника України та УПА українські захисники з різних армійських підрозділів звернулися до народу.

 

Вони подякували за підтримку і пообіцяли боротися до Перемоги.

 

"Ми переможемо у війні з російськими окупантами і ніяк інакше, - сказав один із бійців. - Перемога буде за нами", - кажуть бійці.

 

Як передає "Україна молода", відповідне відеозвернення оприлюднив Цензор.НЕТ.

 

Бійців у відеозверненні підтримали заслужений артист України Олексій Паламаренко та народна артистка України Лариса Руснак. Вони подякували українським захисникам за боротьбу, адже саме завдяки воїнам минулого, ми маємо теперішнє. Завдяки воїнам теперішнім, ми живемо зараз і впевнено ідемо в майбутнє.

 

Також зі святами усіх українців привітали волонтери та добровольці, які поряд із воїнами ЗСУ ведуть боротьбу за волю України.

 

Попри те, що українських бійців змушують не відкривати вогонь по російських окупантах, настрій у наших захисників бадьорий. І всі вони очікують наказу, щоб розпочати наступ та звільнити тимчасово окуповані українські землі. Адже тільки у боротьбі можна здобути волю і благополуччя для рідного краю. Тільки у боротьбі нація стає сильною, а слабкі капітулюють і стають рабами.

 

Як повідомляла УМ, в Україні 14 жовтня відзначають День захисника.

 

З нагоди свята у Києві проводять "Марш УПА". Учасниками заходу стали не лише представники політичних сил, а й ветеранські та громадські організації.