Над окупованою Луганщиною розкидали українські патріотичні листівки

10:25, 11.03.2020
Над окупованою Луганщиною розкидали українські патріотичні листівки

Над тимчасово окупованою Росією територією Луганської області у вівторок, 10 березня, розкидали інформаційні листівки українською та російською мовами зі зверненнями до місцевого населення.

 

Про це інформує сайт 6262.com.ua.

 

“На територію тимчасово окупованих міст укотре відправили листівки зі зверненням до українців в окупації про те, що український народ і держава ні на хвилину не забувають про своїх співгромадян, з 2014 року відірваних нинішньою путінською Росією від нашої спільної української Батьківщини”, – йдеться у повідомленні.

 

                                           Фото: 6262.com.ua

 

Уже чотири роки поспіль активісти, волонтери, військові й просто небайдужі люди проводять акції, якими нагадують українцям в окупації, про те, що про них пам’ятають і роблять усе можливе, щоби знову бути єдиними в складі України.

 

 

“Над містом Слов’яносербськ за допомогою безпілотників скинули понад 10 тисяч інформаційних листівок. Картинки супроводжувалися написами українською та російською мовами: “Добро пожаловать, ты дома!”, “Вместе нам лучше”, “Ласкаво просимо, ти вдома!”, “Береги себя… жду! Возвращайся скорее домой!”, “Вместе восстановим”, “Бережи себе… чекаю! Повертайся скоріш додому!”, – йдеться у повідомленні.

 

                                        Фото: 6262.com.ua

 

За допомогою листівок активісти демонструють людям в окупації зв’язок,  передають і меседж, що Україна не залишила їх наодинці з російським окупантом.

 

За даними видання, окупаційна влада агресивно реагує на подібні акції, в тому числі організовує вилучення листівок у населення.