У Харкові на ринку «Барабашово» сталися сутички, пожежа та стрілянина, відео

14:07, 27.02.2020
У Харкові на ринку «Барабашово» сталися сутички, пожежа та стрілянина, відео

(ФОТО Нацполіція)

27 лютого на харківському ринку "Барабашово" сталися сутички між підприємцями, які підтримують концерн "Авек", і групою людей, які прибули на підтримку демонтажу арки на в’їзді до ринку.
 

Про це повідомляє "Суспільне:Харків".

 

Про це Суспільному повідомив речник ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев. За його словами, 27 лютого на ринок приїхали невідомі у камуфляжі з метою демонтажу об'єктів на ринку. Серед цих об'єктів - арка на в'їзді. За словами Зайцева, арку начебто намагалися підпалити.

 

Група людей у камуфляжі захищає комунальну техніку, яка намагалася демонтувати арку на в'їзді. Люди у камуфляжі заходять до поліцейського автобусу. Підприємці очепили автобус.

 

Наразі відомо про чотирьох постраждалих, повідомив директор Центру меддопомоги Віктор Забашта. Двоє з опіками очей, ще двоє - з опіками рук та ніг (з їзніх слів, від вибуху світлошумової гранати). Двох останніх, за його словами, доправляють до лікарні невідкладної допомоги.

 

На місці події перебуває керівництво ГУНП в Харківській області та Управління превентивної діяльності, які координують роботу служб і підрозділів поліції по врегулюванню конфліктної ситуації на ринку.

 

ВІДЕО - YouTube (ОБЕРЕЖНО, обсценна лексика):