Під Новомихайлівкою загинув боєць-медик Володимир Маркевич із Львівщини

10:49, 23.03.2019
Під Новомихайлівкою загинув боєць-медик Володимир Маркевич із Львівщини

(Розділля ТБ)

У п’ятницю, 22 березня, у зоні проведення операції Об’єднаних, під Новомихайлівкою Мар’їнського району на Донеччині, від кулі снайпера загинув український воїн, медик 24-ї омбр, старший сержант Володимир Маркевич.

 

Про це повідомило регіональне видання “Розділля ТБ”, пише Новинарня.

 

Як інформував прес-центр штабу ООС у вечірньому зведенні, у п’ятницю, 22 березня, станом на 18:00, ворог шість разів обстріляв позиції наших військ. Один військовий загинув, один — отримав поранення.

 

Володимир Михайлович Маркевич — старший сержант, бойовий медик зі складу 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Збройних сил України — народився 5 лютого 1971 року, був мешканцем смт Старий Розділ Миколаївського району Львівської області.

 

Поліг у районі населеного пункту Новомихайлівка, розповіли в прес-службі бригади.

 

“Будучи старшим бойовим медиком, він перебував на спостережному посту переднього краю лінії розмежування, як на найбільш небезпечній ділянці батальйонного району оборони, де його допомога могла бути необхідною бійцям будь-якої миті. В цей час російські найманці здійснили три постріли з новітньої снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм, одна з куль якої пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила нашого захисника”, – ідеться в повідомленні на ФБ-сторінці підрозділу.

 

На службі в “королівській” бригаді Володимир Михайлович перебував з квітня 2018 року.

 

Без батька залишився 22-річний син Кирило.

 

“Завжди готовий прийти на допомогу, сміливий та щирий – таким Володимир Михайлович залишиться в нашій пам’яті. Спочивай з миром, друже!” – додали в 24 омбр.

 

Нагадаємо, з 8 березня на Донбасі оголосили так зване “весняне перемир’я”, відтоді кількість обстрілів скоротилася.

 

Полеглий Володимир Маркевич – шоста підтверджена бойова втрата у цьому місяці.