У Полтаві побили трубами суддю Ларису Гольник з чоловіком (фото)

19:10, 22.11.2017
У Полтаві побили трубами суддю Ларису Гольник з чоловіком (фото)

Побита суддя Лариса Гольник.

Двоє молодиків у капюшонах побили металевими трубами суддю Ларису Гольник та її чоловіка Ігоря Гавриленка поблизу Жовтневого райсуду в Полтаві у середу ввечері, близько 17:30.

 

Про це Лариса Гольник повідомила на своїй сторінці у Facebook  і оприлюднила свою світлину із закривавленим обличчям.

 

"Щойно на мене напали. Я біля вічного вогню. На допомогу", - написала суддя.

 

За словами її чоловіка, на подружжя напали на бічній алейці біля вічного вогню, якою вони йшли з Жовтевого районного суду. З кущів на них вистрибнули двоє молодих хлопців у капюшонах та масках, повідомляє "Громадське. Полтава".

 

Чоловік зазначив, що нападники не намагалися їх пограбувати, а одразу почали бити трубами. Поки він відбивався, дружина намагалася пошкодити велосипеди нападників.

 

У Гавриленка побиті ноги, у Лариси Гольник кров на обличчі. Подружжя викликало поліцію та "швидку". Видання пише, що їх чекали понад півгодини.

 

Станом на 18:19 Ларису Гольник забрала “швидка”. У жінки черепно-мозкова травма, струс мозку, розсічена брова. Ігор Гавриленко вважає, що це розправа супротивників судді у владі та на її місці роботи та припускає, що дружину могли вбити, якби вона йшла сама.

 

 Нападники втекли з місця події, залишивши два велосипеди та шапку.

 

 

Зазначимо, у травні 2016 року суддя Жовтневого райсуду Лариса Гольник показала відео, на якому мер Полтави Олександр Мамай намагається "домовитися" з нею про закриття корупційного адмінпровадження проти нього.

 

У березні 2017 року "Слідство.Інфо" провело розслідування, в якому розповідалось про Ларису Гольник та її звинувачення проти місцевого мера і його помічників у спробі підкупу.

 

У вересні 2017 року Національне агентство запобігання корупції винесло припис голові Вищої ради правосуддя Ігорю Бенедисюку стосовно полтавського судді, який тиснув на колегу Ларису Гольник.