Порошенко переконаний, що не опиниться за гратами

03:12, 14.01.2022
Порошенко переконаний, що не опиниться за гратами

Порошенко наразі перебуває у Брюсселі. (facebook.com/petroporoshenko)

П'ятий президент Петро Порошенко, якого підозрюють у державній зраді, упевнений, що не опиниться за ґратами і готується до приїзду в Україну, як і планував, 17 січня.

 

Як передає Україна молода, про це Порошенко сказав в інтерв'ю телеканалу "Настоящее время".

 

За його словами, він повертається в Україну не захищатись від президента Володимира Зеленського, а захищати країну.

 

Журналісти поцікавилися, як він уявляє собі боротьбу за ґратами, на що лідер «Європейської Солідарності» відповів, що він не опиниться за ґратами – на це не вистачить ні духу, ні сил, ні волі, маючи на увазі, ймовірно, самого Зеленського.

 

«Я не опинюся за ґратами, не вистачить ні духу, ні сили, ні волі. Послухайте, я ж таки п'ятий президент, я не можу не повернутися і зрадити мільйони та мільйони голосів, які були віддані за мене і мою команду і у 2014-му, і у 2019 році. Я не можу не повернутись, бо зараз саме з нашою командою велика кількість людей пов'язує свої надії на майбутнє», - сказав Петро Олексійович.

 

Він додав: «І ті зміни, що відбулися у соціологічних опитуваннях, в електоральному середовищі, показують, що наша політична сила випередила Зеленського, випередила "слуг народу" і на сьогодні це ще одна причина, чому Зеленський діє таким чином: тому що він хоче за прикладом 2012 року прибрати із парламентських виборів свого основного конкурента».

 

Порошенко запевняє: «Ми йому такий подарунок не зробимо, тому що ключова позиція: він має пояснити суспільству, у чому полягає державна зрада Порошенка».

 

Як повідомляла «УМ», Порошенко планує прибути до України 17 січня. Його прихильники планували зустріти лідера і придбати квитки до столиці за рахунок так званої «Вовиної тисячі».

 

Тоді як прикордонники аеропорту «Жуляни» планують арештувати Порошенка.