Мінус один ворог: депутатка Третьякова обурила колег реакцією на смерть Полякова

14:16, 08.10.2021
Мінус один ворог: депутатка Третьякова обурила колег реакцією на смерть Полякова

Галина Третьякова неодноразово потрапляла у ганебні скандали (Фото з відкритих джерел)

Чимало нардепів з монобільшості і опозиційних фракцій обурені реакцією народної депутатки від «Слуги народу» Галини Третьякової на смерть колишнього «слуги», нардепа Антона Полякова в ніч на 8 жовтня.

 

Зокрема, Третьякова грубо висловилася в депутатському чаті про смерть колеги: «Мінус один ворог».

 

А згодом дописала, що «плакати буде лише за слугами народу».

 

Як інформує Україна молода, скандал активно коментують нардепи у Раді в п’ятницю.

 

Перш за все, ці слова обурили депутатів від групи "За майбутнє", куди входив Поляков.

 

 

Наразі відомо, що пані Третьякову вирішили відсторонити від 5 сесійних засідань Ради через обурливе висловлювання.

 

Як повідомила депутатка від фракції «ЄС» Ірина Геращенко, керівники парламентських фракцій подають спільну заяву до регламентного комітету з вимогою відсторонити Третякову від засідань і відправити її у відставку з посади голови комітету соцполітики.

 

«Якась повна моральна деградація. Голова комітету соціальної політики…Галина Третьякова написала в партійному чаті слуг слова радості щодо смерті колеги…., мовляв, «одним ворогом менше». А потім ще сказала…, що це свобода слова. Та сама Третьякова, яка вчора клеймила Разумкова, що давав слово опозиції і не вимикав мікрофон, коли критикують Зеленського», - написала пані Геращенко.

 

 

Тоді як голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зазначив, що поведінка Третьякової обурлива і підтвердив, що її справді відсторонять.

 

Співголова депгрупи "За майбутнє" Тарас Батенко натомість вважає, що Третьякова недостойна бути народним депутатом після таких слів.

 

Нагадаємо, нардеп Антон Поляков у Раді спершу входив до фракції "Слуга народу", а потім став членом депутатської групи "За майбутнє", яку пов'язують із олігархом Ігорем Коломойським.

 

Як повідомляла "УМ", Третьякова не вперше потрапляє у ганебні скандали. Минулого року вона обурила колег і громадськість тим, що заявила, мовляв, "у безробітних народжуються діти дуже низької якості". 

 

Через це колишній інтернатівець і екснардеп Олег Ляшко назвав її "зеленою дурою".