Данилюк розбив брову Милованову на дні народження

09:25, 31.07.2021
Данилюк розбив брову Милованову на дні народження

Тимофій Милованов і Олександр Данилюк спочатку спілкувалися мирно. (Фото соцмереж)

Колишній секретар РНБО і ексміністр фінансів Олександр Данилюк побився з радником голови Офісу президента Тимофієм Миловановим і вигнав його зі свого дня народження, на святкування якого останній прийшов без запрошення.

 

Спочатку Данилюк і Милованов спілкувалися мирно, але потім між ними виник конфлікт. Останній стверджує, що отримав запрошення на свято, тоді як інші запрошені стверджують протилежне.

 

Як передає Україна молода, про розбірку повідомив журналіст УП Роман Кравець.

 

За його словами, обоє учасників спочатку відійшли в сторону та говорили.

 

Після несподіваної сварки Данилюк, за словами свідків, попросив Милованова залишити свято та доповісти Єрмаку (глава Офісу президента – Ред.), що його вигнали з дня народження.

 

Колишній народний депутат і головний військовий прокурор України в 2019-2020 роках Віктор Чумак написав про сварку, яку бачив на власні очі:

 

«Людина, схожа на Олександра Данилюка, розмовляє з людиною схожою на Тимофія Мілованова! Це розборка!». На його думку, Данилюк «надто чемний», бо сам би він «одразу (Милованову) в п’ятак засвітив».

 

Після цього Милованов звернувся до Данилюка із образливим закидом: "Тобі нагадати, як ти в часи Януковича працював?".

 

Тієї ж миті колишній секретар РНБО вдарив радника голови ОПУ з криком: "Ти покидьок, я з перших днів був на Майдані".

 

 

Їх намагався розборонити депутат Київради Дмитро Білоцерковець та колишній заступник генпрокурора Віктор Трепак.

 

Врешті решт, Трепак вивів Милованова зі свята. Радник Єрмака отримав пошкодження брови.

 

Сам Милованов у коментарях в соцмережі згодом написав, що «Данилюк неадекватний» і «таких не можна допускати до державної служби». Мовляв, його "реакція на стрес" це засвідчила. 

 

 

 Зауважимо, що днями, 29 липня, конкурсна комісія не допустила Данилюка до конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки – не підійшов диплом Університету Індіани. Глава цієї комісії – саме Милованов.

 

Данилюк закінчив Національний політехнічний університет (КПІ) за спеціальністю інженер-електрик і паралельно здобув освіту в галузі фінансів в Київському інституті інвестицій.

 

МВА ексміністр отримав в Університеті Індіани, проте диплом не було нострифіковано, у зв’язку з чим комісія відмовилася його визнавати.