«Слуга» Олег Арсенюк побився під час банкету в Черкасах

14:51, 24.04.2021
«Слуга» Олег Арсенюк побився під час банкету в Черкасах

Нардеп від фракції «Слуга народу» Олег Арсенюк любить банкети.

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Олег Арсенюк вимагав «продовження банкету» і через це побився із відвідувачем на території розважального комплексу «Бочка» у місті Черкаси у п’ятницю пізно ввечері.

 

Як інформує Україна молода, подробиці інциденту повідомив колишній міністр МВС і ексгенпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook  у суботу.

 

Пан Луценко, при цьому, посилається на добове зведення МВС, до якого він має доступ.

 

За його даними, бійка за участі кількох чоловіків сталася у комплексі «Бочка» після обіду-банкету, влаштованого з нагоди річниці аварії на ЧАЕС.

 

При цьому, колишній генпрокурор назвав свій пост цитатою з відомої радянської комедії: «Я требую продолжения банкета!».

 

«Обтавини спричинення тілесних ушкоджень народному депутату України. Черкаська область. 23.04.2021, близько 20:00, в місті Черкаси, на території розважального комплексу «Бочка», після обіду, улаштованого з нагоди річниці аварії на ЧАЕС, між народним депутатом України – членом депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Арсенюком Олегом Олексійовичем, 1986 р.н., та місцевим мешканцем Ковпаком Андрієм Андрійовичем, 1988 р.н., виник конфлікт, в ході якого між чоловіками сталася бійка», - наводить Юрій Луценко текст добового зведення МВС.

 

                                                Стоп-кадр з посту Юрія Луценка. 

 

За даними МВС, внаслідок бійки нардеп Арсенюк О.О. отримав закриту черепно-мозкову травму, забої голови, а Ковпак А.А. отримав закриту черепно-мозкову травму, забійні травми голови, рук та ніг, з якими доставлені до КЗ «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги», де особам надано медичну допомогу без подальшої госпіталізації.

 

За поясненнями опитаних осіб (свідків), Арсенюк О.О. та його знайомий Рагульський Е. (брат власника розважального закладу) здійснили напад на Ковпака А.А., якому наносили удари.

 

За словами потерпілого, спочатку він побачив конфлікт між адміністратором закладу і депутатом, під час якого той протестував проти припинення роботи кафе і вимагав продовження обслуговування клієнтів.

 

Подію зареєстрували в журналі кримінальних правопорушень і зараз поліція з’ясовує всі обставини інциденту.

 

За словами Юрія Луценка, правоохоронці ще не відкривали кримінального провадження. Всі обставини бійки в Черкасах встановлюються.

 

Чи перебували учасники конфлікту в стані сп’яніння та інші обставини події встановлюються.

 

Як повідомляла «УМ», нещодавно одразу кілька нардепів монобільшості потрапили у ганебні скандали: Микола Тищенко святкував народження дружини у ресторані під час локдауну, а Євгеній Шевченко поїхав знайомитися із самопроголошеним президентом Білорусі Лукашенком.

 

Поведінка обох «слуг» стала предметом обговорення на засіданні фракції. Спікеру Разумкову соромно за ганебну поведінку однопартійців.