Микола Рудьковський повернувся в Україну і став підозрюваним у викраденні

19:26, 03.03.2021
Микола Рудьковський повернувся в Україну і став підозрюваним у викраденні

Микола Рудьковський повернувся до України з нагоди дня народження матері.

Скандально відомий колишній міністр транспорту та зв’язку та екснардеп від Соцпартії і партії регіонів Микола Рудьковський повернувся до України, щоб привітати матір із днем народження у середу.

 

Правоохоронці вручили йому підозру в резонансному викраденні керівника компанії "Нафтогазвидобування" Олега Семінського у перші хвилини після прильоту в аеропорту.

 

Як повідомляє Україна молода, факт свого повернення в Україну підтвердив сам ексміністр у соцмережах, ще й оприлюднив фото із матір’ю.

 

«Сьогодні повернувся в Україну, привітав Маму з Днем народження. Висловлюю подяку всім хто надіслав їй вітання», - написав Микола Рудьковський у Facebook.

 

Зауважимо, що Семінський – колишній бізнес-партнер Рудьковського, а нині є народним депутатом від "Слуги народу".

 

За неофіційними даними ЗМІ, в аеропорту ексмінстру не лише вручили підозру, але й  клопотання про обрання запобіжного заходу.

 

Як повідомляла «УМ», 25 лютого СБУ та Офіс генпрокурора повідомили, що розкрили резонансне викрадення у 2012 році Семінського.

 

Згідно з повідомленням, замовником викрадення є колишній бізнес-партнер Семінського, народний депутат кількох скликань, який в минулому обіймав посаду міністра транспорту та зв’язку Микола Рудьковський.

 

Ексмінстр після втечі з України тривалий час перебував у Росії, де його навіть засудили за напад на посольствоРФ. У Москві Рудьковський навіть потрапив до психіартичної лікарні.