Новорічне привітання п’ятого президента України Петра Порошенка, відео

08:45, 01.01.2021
Новорічне привітання п’ятого президента України Петра Порошенка, відео

Петро Порошенко привітав українців з новим 2021 роком.

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко привітав українців з новим 2021 роком.
 
Текст привітання наводить Україна молода у п’ятницю, 1 січня. 
 
«Дорогі українці!
 
Кажуть, в темні часи краще видно світлих людей. Так сталося і у цей непростий двадцятий рік.
 
Ми шануємо подвижництво медиків, які самовіддано рятують життя українців.
 
Ми цінуємо подвиг наших воїнів, які боронять країну.
 
Ми бачимо відповідальність благодійників.
 
Ми в захваті від волонтерів, які роблять те, що повинна зробити влада.
 
Двадцятий рік добряче нас потріпав, але зробив кращими, сильнішими, мудрішими.
 
Стільки мужності й добра… Стільки терпіння і безкорисливості… Стільки людяності і любові ми, українці, проявили цього року.
 
Ще раз довели, – самим собі насамперед, – як здатні об’єднуватися і підтримувати один одного. І твердо стояти на сторожі наших цінностей.
 
Міцна сім’я й надійні друзі… Тепло спілкування і задоволення збиратися разом чи вільно подорожувати.  Дихати на повні груди. Відчувати смаки і запахи, врешті-решт.
 
Тепер ми ще краще знаємо ціну простим радощам життя.
 
Навіть у складних обставинах слід радіти кожному дню. Недаремно ж «Ода до радості» стала гімном об’єднаної Європи, куди й лежить наш магістральний шлях. Буквально днями десь вичитав слушну думку: у наших українських колядках слово «радуйся» – одне з головних.      
 
Тож давайте візьмемо у Новий рік все, що витримало випробування часом –  наші гідність, свободу, незалежність, патріотизм.
 
Нехай Новий рік приносить позитивні відчуття та добрі емоції.  Дарує нові можливості кожному українцеві, кожній родині, і нашій державі.
 
Бажаю колективного імунітету. Людям – від коронавірусу, що прийшов у двадцятому році.
 
Країні – від вірусу популізму і непрофесійності, безтолковості і безвідповідальності, штами якого вразили державний організм роком раніше.
 
Слава Богу, запас міцності ми заклали непоганий. Подужаємо всі випробування. Все буде добре. 
 
Хай 2021 рік принесе удачу і добро. А в новорічні свята всі ми, немов діти, чекаємо на диво і бажаємо, щоб всі негаразди цього року залишилися в минулому. Я щиро хочу, щоб прийдешній рік приніс для кожного українця здоров’я, для кожної української родини любов та затишок, а для нашої країни мир та добробут.
 
Щастя, благополуччя.  Особливі побажання воїнам – повернутися живими. І здоровими. І з перемогою. Ви – наша гордість.
 
Миру усім, тепла, добробуту і затишку.  
 
З Новим роком!»
 
 
Як повідомляла «УМ», чинний президент Володимир Зеленський у новорічному привітанні забув згадати окремих офіційних і неофіційних Героїв, а також по-своєму інтерпретував скандальні для влади теми. Зокрема, так зване «Велике будівництво» і режим припинення вогню на Донбасі.