Дмитро Разумков не підтримує легалізацію марихуани, проституції і зброї

13:38, 07.09.2020
Дмитро Разумков не підтримує легалізацію марихуани, проституції і зброї

Дмитро Разумков вважає, що ментально, релігійно та історично українське суспільство не готове до легалізації проституції і наркотиків. (Фото з ФБ-сторінки Дмитра Разумкова)

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що українське суспільство ще не готове до легалізації короткоствольної зброї та проституції. Не підтримує він і декриміналізацію легких наркотиків, зокрема, марихуани в медичних цілях.

 

Як передає «Україна молода», про це спікер заявив у інтерв’ю «Українським новинам» в понеділок.

 

«Не підтримую цю ідею. Я сам ніколи не вживав і, якщо ми говоримо про медичні цілі, то у нас дуже часто під красивою вивіскою з'являються погані ідеї. Тому не підтримую», – сказав спікер Ради.

 

У відповідь про ставлення до легалізації короткоствольної зброї пан Разумков висловив невпевненість, що суспільство до цього готове. Так само, на його думку, суспільство не готове до легалізації проституції.

 

«Вважаю, що це не для українських реалій. Не думаю, що ментально, релігійно та історично українське суспільство буде готове до легалізації цієї сфери послуг», – зазначив голова ВР.

 

Раніше стало відомо, що в партії "Слуга народу" немає єдиної позиції щодо легалізації марихуани та одностатевих шлюбів.

 

Як повідомляла "УМ", у липні пан Разумков відвідав Батурин і пообіцяв, що реконструкція Батуринської фортеці Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» буде завершена в рамках програми президента «Велике будівництво» у наступному, 2021 році.