Безсмертний прогнозує новий Майдан через ідеологію і стиль управління Зеленського

13:27, 16.08.2019
Безсмертний прогнозує новий Майдан через ідеологію і стиль управління Зеленського

Колишній переговорник від України в Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний заявив, що не відкидає нового Майдану через ідеологію і стиль управління президента Володимира Зеленського.

Про це він розповів в інтерв'ю Цензор.НЕТ.

 

"Я не відкидаю, що та ідеологія і стиль управління, яку започаткував у своїх діях президент Зеленський, приведе нас до нового Майдану", - сказав він.

 

Безсмертний вважає, що в Україні не буде економічного протесту, а швидше політичний.

 

"Тут домінуватиме політика, але особливість моменту - що ця політика буде з револьвером, бо зброї дуже багато. Тоді будуть не сотні смертей, а тисячі. І перший, хто це має усвідомлювати, - це президент. Люди в нас не вміють голосувати, проте вміють виходити на майдани. Це наша національна особливість", - зазначив політик. 

 

Як повідомляла УМ, 14 серпня Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.

 

Представник України у Тристоронній контактній групі у Мінську Роман Безсмертний категорично виступив проти ініціативи президента Володимира Зеленського зменшити україномовні квоти на радіо і телебаченні.

 

Зеленський 9 липня уповноважив Безсмертного представляти Україну в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи (ТКГ) замість Олександра Моцика.