Олександр Вілкул був облитий зеленкою у Бердянську (фото, відео)

13:31, 02.02.2019
Олександр Вілкул був облитий зеленкою у Бердянську (фото, відео)

Ветеран АТО облив зеленкою Вілкула на знак протесту (фото: Бердянськ 24)

Народний депутат і кандидат у президенти від партії "Опозиційний блок - Партія миру та розвитку" Олександр Вілкул був облитий зеленкою в Бердянську.
 
Як повідомляє "Бердянськ 24", поблизу будинку культури "Софіт" місцеві активісти організували акцію протесту проти приїзду політика.
 
Коли Олександр Вілкул з'явився на площі перед БК "Софіт" його облили зеленкою.
 

 
Політик разом з охороною спробував потрапити в приміщення будинку культури. Між правоохоронцями та активістами відбулась сутичка.
 
 
Активісти заблокували вхід і кандидат в президенти від Опоблоку потрапити всередину будівлі не зміг. 
 
 
В результаті політик залишив місце зустрічі. Поліція оточила місце події для подальшого розслідування.
 
 
Як пише відділ комунікації поліції Запорізької області, поліцейські встановили правопорушника та доправили до Бердянського відділу поліції. 
 
 
Ним виявився місцевий мешканець 1985 року народження.
 
Як повідомила спільнота "Військове братство нескорених" у Фейсбуку, Олександра Вілкула облив зеленкою ветеран АТО Олександр Солощенко.
 
"Олександр Солощенко, позивний "Дракар". Захисник України, батько, воїн, ветеран полку "Азов". Випускник сержантської військової школи імені Євгена Коновальця та учасник російсько-української війни. Олександр - голова Бердянського осередку Національного Корпусу. Разом зі своєю родиною він не раз допомагав нам із передачками для військових, які опинилися за ґратами. Це щира і мужня людина, яка не боїться називати ворога ворогом, а злодія злодієм", - йдеться в повідомленні.
 
Ветеран АТО Олександр Солощенко
 
Там додали, що 1 лютого "Дракар" вийшов на акцію проти колишнього "посіпаки Януковича", і в суботу, 2 лютого, відбувся суд, який відпустив Олександра Солощенка під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, в жовтні облили зеленкою депутата Київради Сергія Гусовського.