Святослав Вакарчук не братиме участі у виборах президента (відео)

11:38, 28.01.2019
Святослав Вакарчук не братиме участі у виборах президента (відео)

Святослав Вакарчук заявив, що в президенти йти не буде. (скріншот відео)

Святослав Вакарчук записав відео, в якому розповів, що на посаду президента балотуватися не буде, але працюватиме над змінами в країні.

"Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над "і", зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року", - сказав ідеться у заяві, опублікованій на Facebook.

Він додав, що питання, чи йтиме він у президенти, йому задавали цілий рік.

Водночас співак подякував тим, хто підтримував та довіряв йому весь час.

Святослав Вакарчук додав, що відчуває розчарування і зневіру людей, а такожі бачить, як корупція і несправедливість роз’їдають країну зсередини, а безпринципні політики роблять її слабшою.

"Разом з моєю командою, я працюватиму над тим, щоб проєвропейські сили перемогли. Я працюватиму над тим, щоб привести у владу якомога більше молодих професіоналів – людей майбутнього, тих, для кого справедливість і державні інтереси – понад усе", - сказав Святослав Вакарчук.

Однак, він не вказав, чи має плани взяти участь у парламентських виборах, які, згідно плану, мають відбутися восени цього року.



Нагадаємо, Святослав Вакарчук оголосив про похід у політику.