Юлія Тимошенко скопіювала стиль одягу героїні серіалу про політику Клер Андервуд

12:04, 23.09.2018
Юлія Тимошенко скопіювала стиль одягу героїні серіалу про політику Клер Андервуд

Клер Андервуд та Юлія Тимошенко у синіх костюмах.

Юлія Тимошенко на презентації свого Нового економічного курсу одяглася у стилі героїні серіалу "Картковий бединок" Клер Андервуд.

Першим цю схожість помітив чоловік депутатки Альони Шкрум Дмитро Наталуха.

Він опублікував у Facebook картинку-порівняння образів Юлії Тимошенко та Клер Андервуд у трейлері нового сезону серіалу про американську політику. Гасло нового сезону можна перекласти як #моячерга.



Згодом екс-депутат Київради Олексій Давиденко прокоментував образ серіальної жінки-політика та провів паралелі із позиціонуванням Юлії Тимошенко.

"Клер розумна, харизматична і освічена. Вона сучасна і стильна. Розумію, чому технологи ЮВТ вирішили провести таку аналогію", - написав він.

Однак він нагадує, що образ героїні серіалу із попередніх сезонів розкриває її найгірші людські якості.

"Я йду по трупам. Я холоднокровна і розважлива. Я саме уособлення злочинної, кулуарної і брудної політики. У мене немає ніяких правил, понять і принципів. Моя мета виправдовує будь-які засоби. І мабуть головне. Для мене немає нічого святого", - описує Олексій Давиденко Клер Андервуд.

Він додає, що героїня серіалу зламає життя будь-кого, хто навіть нененароком стане на її шляху.

На думку Олексія Давиденка, якщо іміджмейкери Юлії Тимошенко намагали провести паралелі між її образом та героїнею серіалу, то це не найкраще рішення.

Нагадаємо, під час презентації попереднього "Нового курсу" від Юлії Тимошенко, на сцену вибіг оголений чоловік, на тілі якого був намальований логотип заходу.

Читайте в "УМ" про що говорила Юлія Тимошенко на презентації "Нового економічного курсу України".