Генпрокурор анонсував подання на депутата, що «знищив оборонну промисловість»

16:42, 08.09.2018
Генпрокурор анонсував подання на депутата, що «знищив оборонну промисловість»

Юрій Луценко вчергове заінтригував анонсом переслідувань неназваного депутата (фото: Юрій Луценко / Facebook)

Генеральний прокурор Юрій Луценко анонсував подання на зняття недоторканості та притягнення до відповідальності народного депутата, якого підозрюють у «знищенні оборонної промисловості».

Про це він заявив 8 вересня під час спілкування з журналістами у Дніпрі, де перебуває з робочим візитом, повідомляє «Укрінформ».

«Найближчим часом я внесу подання на відповідного народного депутата, який причетний до безпрецедентного морального вчинку - знищення частини оборонної промисловості України», - заявив очільник Генпрокуратури.

При цьому імені народного депутата Юрій Луценко не назвав.

За словами генерального прокурора, «нардеп може бути причетний до привласнення підприємств у Дніпрі»: йдеться про 278 об'єктів, які було повернуто у державну власність.

«Усі посадові особи, причетні до цих крадіжок - відповідають», - зазначив генпрокурор і уточнив, що йдеться, до прикладу, про «ракетний завод», справа щодо директора якого вже перебуває у суді.

Нагадаємо, Луценко збирався повторно вносити подання на Вілкула, Колєснікова, Пономарьова та Дунаєва після старту сесії у Верховній Раді, однак протягом тижня цього не зробив.