Злили номер: Святослав Вакарчук зрадів щирим вітанням від незнайомця

19:21, 31.12.2020
Злили номер: Святослав Вакарчук зрадів щирим вітанням від незнайомця

«Цей рік був непростий, але дуже важливий! Продовжуємо йти вперед! Щастя і добра кожному з вас і всім вашим рідним і близьким!», - вітає Святослав Вакарчук.

Музикант і колишній народний депутат Святослав Вакарчук радіє, що наприкінці року йому подзвонила добра людина і від щирого серця привітала зі святами.

 

На початку 2020 року номер мобільного Вакарчука «залили» в мережу Інтернет недоброзичливці, щоб «насолити», тож протягом року він не піднімав трубку, коли його набирали з незнайомих номерів.

 

Як повідомляє Україна молода, про це співак розповів у Facebook.

 

За словами Вакарчука, на початку року йому без перерви почали дзвонити з незнайомих номерів "щирі друзі", писати дивні повідомлення "віддані шанувальники", навіть купувати щось намагались від його імені на різних сайтах.

 

"Одним словом, хотіли зробити мої новорічні свята незабутніми", - жартує музикант.

 

З того часу він не відповідав на дзвінки з незнайомих номерів, але сьогодні, 31 грудня, "інтуїтивно, раптом вирішив взяти слухавку".

 

"Доброго дня, Святославе. Щиро вітаю Вас з Новим Роком. Це ваш шанувальник (далі він назвав своє ім’я та місто). Дякую Вам за вашу музику і все, що ви робите для нас. Дай Бог добра вам і всій вашій родині", - привітав незнайомець.

 

Відтак, музикант констатує напередодні нового 2021 року: «Я відповів, подякував, побажав добра і йому з родиною. Поклав слухавку і подумав: все що не робиться, все на краще. Коли хтось в перший день Нового року "зливав" мій номер, він хотів ускладнити моє життя, а в результаті я закінчую цей рік з відчуттям радості в душі та вдячності".

 

«Цей рік був непростий, але дуже важливий! Продовжуємо йти вперед!  Щастя і добра кожному з вас і всім вашим рідним і близьким!  Зустрінемось в новому році!  Обіймаю!», - написав Святослав Вакарчук.

 

Нагадаємо, у 2020 році Святослав Вакарчук склав мандат нардепа і втратив батька - Героя України Івана Вакарчука.